Afegeix A La Meva Biblioteca Vol.III de Christina Mitrentse

Body: 

Un projecte artístic de Christina Mitrentse

Organitzat per Christina Grammatikopoulou

CATALÀ: descarregar informació · descarregar descripció
ESPAÑOL: leer texto · descargar información · descargar descripción
ENGLISH:
read text

Dimarts 3 d’abril de 2012, d’11 h a 17 h

Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història de la Universitat de Barcelona

C. Montalegre, 8. 08001 Barcelona

ENTRADA LLIURE

La Biblioteca de la Universitat de Barcelona (CRAI) acollirà una instal·lació participativa, en què l’artista londinenca Christina Mitrentse crearà una Metabiblioteca efímera basada en la llista de llibres preferits creada pels visitants de la Universitat. Aquesta desconstrucció forma part de l’emblema del seu treball i del projecte internacional Flux de dades bibliogràfiques d’«Afegeix a la meva biblioteca». Una sèrie de gravats i escultures que formen part d’aquest projecte s’exposaran a la galeria Mitte de Barcelona des de l’11 d’abril fins al 10 de maig de 2012.

«Afegeix a la meva biblioteca Vol. III» és un projecte artístic continu, una iniciativa basada en una metodologia sistemàtica innovadora, un Flux de dades bibliogràfiques de títols de llibres preferits seleccionats per especialistes del món de l’art, que crea una biblioteca de referència infinita. Des de l’any 2010, el projecte ha atret més de 200 participants internacionals des d’Europa fins a la Xina. Amb la digitalització globalitzada i l’educació restringida, i en un moment de crisi per a les institucions d’educació i art, «Afegeix a la meva biblioteca» ha estat dissenyat per redibuixar la institució cultural i provocar canvis en la funció del llibre material.

Per obtenir-ne més informació, visiteu: www.christinamitrentse.net i www.interartive.org (adreça electrònica: xtna@interartive.org).


 

Dimarts 3 d’abril de 2012, d’11 h a 17 h

Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història de la Universitat de Barcelona

C. Montalegre, 8. 08001 Barcelona

ENTRADA LLIURE