ΤO ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΝΕΕΝ | ΜΙΛΤΟΣ ΜΑΝΕΤΑΣ

Body: 

english διαβάστε το σε μικρά γράμματα

ΤΟ NEEN ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ NEENSTARS: ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ· ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ SOFTWARE, WEB DESIGNERS KAI ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ 'H ANIMATORS ΤΩΝ VIDEO GAMES.

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ -ΚΒΑΝΤΟΦΥΣΙΚΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ - ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ. ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΦΥΣΗ. ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΟΥ 'Η ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ "ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΕΣ" ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΕΝ Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ, ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ. ΟΙ NEENSTARS AΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΟΜΕΝΤUM. ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ.

ΟΙ NEENSTAR ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΝΕΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

ΟΙ NEENSTAR ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΑ ΡΟΥΧΑ, ΤΟ ΣΤΥΛ, Η ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ NEENSTAR. ΕΤΣΙ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

ΤΟ ΝΕΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ "ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ", ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ NEENSTAR ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ NEENSTAR ΕΙΝΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ NEENSTAR ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ: ΕΝΑΣ NEENSTAR ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ NEENSTAR ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΝΕΕΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.

ΕΝΩ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ "ΗΡΩΑ" ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΩΣ ΟΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΝΕΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ "ΟΘΟΝΗΣ". ΕΝΑΣ NEENSTAR ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΝΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ NEENSTAR ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ. ΟΙ NEENSTAR ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΑΝ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΤΟ ΝΕΕΝ.

ΜΙΛΤΟΣ ΜΑΝΕΤΑΣ, 2000

Go to http://www.superneen.com/