Letícia Cardoso "3 puntes"

Body: 

Una performance al claustre del Convent de Sant Augustí, Barcelona

english español

Detalls de l'esdeveniment:

artista: Letícia Cardoso
performers: Letícia Cardoso, Ellen Lima and Lucila Vilela
títol: "3 puntes"
hora: 21.00
data: 16 de Setembre 2009
on: Centre Cívic Convent Sant Agustí, (Carrer Comerç 36, 08003, Barcelona)

FACI CLIC AQUÍ PER VEURE MAPA

La performance "3 puntes" de l'artista brasilenya Letícia Cardoso ocuparà el claustre del Centre Cívic del Convent Sant Agustí el proper dia 16 de setembre de 2009.

Letícia Cardoso és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de l'Estat de Santa Catarina, Màster en Poètiques Visuals per la Universitat Federal de Rio Grande do Sul i Coordinadora del "Espacio Cultural Arquipélago" a Florianópolis. Recentement li va ser concedida la beca Iberê Camargo per a la residència al "Blanton Museum of Art / The University of Texas" a Austin, als Estats Units.

La performance "3 puntes" consisteix en un vestit en el qual 3 faldilles de grans dimensions són unides l'una amb l'altra. Cada ballarina porta una d'aquestes faldilles aportant una relació amb el material, la gestualitat i l'espai. Cada moviment que fa un cos reverbera en els altres creant una relació de dependència, però al mateix temps d'aïllament. Les ballarines estan unides però distants. Aquest joc d'influències està present als cossos que porten les faldilles i es crea  a partir de la relació entre la vestimenta i el seu entorn. Els colors vius es desplacen com  pintura interferint visualment en l'espai.

Després de presentar a Brasil, a les ciutats de Recife y Joinville, la performance arriva a Barcelona mitjançant la invitació d'InterArtive.

3 tips meets 0110move

• art-video-dance•

Detalles del evento, Colonia:
Artista: Letícia Cardoso
Performers: Leticia Cardoso, Elise Hoffmann, Lucila Vilela
Video: Peter Kraus, Cibelle de Pádua
Dirección: Beatriz Vilela
Fecha: September 20th, 2009
Hora: 21.00
Donde: Hans-Blöcker Platz, Köln

La performance "3 puntas" llega también a Colonia, Alemania.

A través de la colaboración de Beatriz Vilela con el proyecto T.A.I.B. (http://www.taib.me) de Jonathan Haehn, la performance "3 puntas", presentada por Interartive, llega también a Colonia, Alemania. En esta ocasión, contará con la participación de la compañia de danza contemporánea 0110move.

Performance Video:

Performance Photos: